Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

Certificaat van Overeenstemming Bmw

Certificaat van Overeenstemming Bmw

Certificaat van Overeenstemming Bmw

Certificaat van Overeenstemming Bmw nodig!

 

Bestel dus snel uw Bmw Certificaat van Overeen afkomstig van de Bmw CoC Homologatieservice om uw uit het buitenland geïmporteerde voertuig in Nederland te laten registreren.

Het Certificaat van Overeenstemming COC Bmw bevat alle technische gegevens van uw voertuig die uw toekomstige Nederlandse kentekenbewijs valideren en daarmee uw Bmw in Nederland laten registreren. De gegevens die verschijnen als de versie, de variant het C02-tarief, het verbruik, het chassisnummer of het Europese typegoedkeuringsnummer zijn van groot belang voor de berekening van de prijs van uw kentekenbewijs. Ook staat het Certificaat van Overeenstemming Bmw daarom de registratie toe van elk Bmw-voertuig dat in Nederland en alle Europese landen wordt geïmporteerd.

 

Het Certificaat van Overeenstemming CoC Bmw is een officieel document van de Bmw fabrikant en moet besteld worden bij Euro Conformité Holland. Het is verplicht voor alle aanvragen voor een Bmw-autoregistratiedocument uit het buitenland.

Het Certificaat van Overeenstemming Bmw of CoC Bmw is alleen beschikbaar voor voertuigen geproduceerd na 1996 en alleen voor de markt van de Europese Unie.

Het Bmw Certificaat van Overeenstemming besteld op de Euro Conformité website kost € 199,- en wordt binnen 6 tot 9 dagen afgeleverd.

Het Bmw Certificaat van Overeenstemming is niet verplicht als de buitenlandse kentekencard compleet is.

Het is ook mogelijk om een gratis Bmw Certificaat van Overeenstemming te krijgen als uw voertuig nieuw is, dat wil zeggen zonder buitenlands kentekenbewijs en dus nooit in Europa geregistreerd.

Het Bmw Certificaat van Overeenstemming of COC (Certificate Of Conformity) is een document dat certificeert dat een voertuig van het merk voldoet aan de Europese normen en richtlijnen wanneer het de fabriek verlaat.

 

Het Bmw Certificaat van Overeenstemming wordt afgegeven door de merkkeuringsdienst van de fabrikant. Met dit document kunt u uw Bmw-voertuig registreren en legaal rijden.

 

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag