Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

Nieuws

Porsche Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Porsche Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Porsche European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Porsche CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

Ford Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Ford Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Ford European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Ford CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

Het Certificaat van Overeenstemming COC is een door de fabrikant opgesteld document dat certificeert dat het voertuig voldoet aan zijn EG-typegoedkeuring. Het document vermeldt voertuiginformatie, identificatienummer van de fabrikant, typegoedkeuringsnummer, technische specificaties en andere gegevens. De inhoud van het COC wordt bepaald door EU-regelgeving (Artikel IX, Richtlijn 92/53).  

Het Europese Certificaat van Overeenstemming COC  

 

Volkswagen Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Volkswagen Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Volkswagen European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Volkswagen CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

Audi Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Audi Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Audi European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Audi CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

Mini Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Mini Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Mini European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Mini CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

 BMW Certificaat Van Overeenstemming (CVO) aanvragen

Waarvoor dient het Bmw Certificaat Van Overeenstemming CVO (COC)?

Het Bmw European Certificaat Van Overeenstemming (CVO) -  Certificate of Conformity COC Bmw CVO verklaart dat de kenmerken van het voertuig tijdens de fabricage (bij het verlaten van de fabriek) voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

 Opel  Certificaat van Overeenstemming

Opel Certificaat van Overeenstemming nodig!

 

Bestel dus snel uw Opel Certificaat van Overeen afkomstig van de Opel CoC Homologatieservice om uw uit het buitenland geïmporteerde voertuig in Nederland te laten registreren.

Certificaat van Overeenstemming Citroen

Certificaat van Overeenstemming Citroen nodig!

 

Bestel dus snel uw Citroen Certificaat van Overeen afkomstig van de Citroen CoC Homologatieservice om uw uit het buitenland geïmporteerde voertuig in Nederland te laten registreren.

Pages

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag