Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

Certificaat van Overeenstemming Citroen

Certificaat van Overeenstemming Citroen

Certificaat van Overeenstemming Citroen

Certificaat van Overeenstemming Citroen nodig!

 

Bestel dus snel uw Citroen Certificaat van Overeen afkomstig van de Citroen CoC Homologatieservice om uw uit het buitenland geïmporteerde voertuig in Nederland te laten registreren.

Het Certificaat van Overeenstemming COC Citroen bevat alle technische gegevens van uw voertuig die uw toekomstige Nederlandse kentekenbewijs valideren en daarmee uw Citroen in Nederland laten registreren. De gegevens die verschijnen als de versie, de variant het C02-tarief, het verbruik, het chassisnummer of het Europese typegoedkeuringsnummer zijn van groot belang voor de berekening van de prijs van uw kentekenbewijs. Ook staat het Certificaat van Overeenstemming Citroen daarom de registratie toe van elk Citroen-voertuig dat in Nederland en alle Europese landen wordt geïmporteerd.

 

Het Certificaat van Overeenstemming CoC Citroen is een officieel document van de Citroen fabrikant en moet besteld worden bij Euro Conformité Holland. Het is verplicht voor alle aanvragen voor een Citroen-autoregistratiedocument uit het buitenland.

Het Certificaat van Overeenstemming Citroen of CoC Citroen is alleen beschikbaar voor voertuigen geproduceerd na 1996 en alleen voor de markt van de Europese Unie.

Het Citroen Certificaat van Overeenstemming besteld op de Euro Conformité website kost € 299,- en wordt binnen 6 tot 9 dagen afgeleverd.

Het Citroen Certificaat van Overeenstemming is niet verplicht als de buitenlandse kentekencard compleet is.

Het is ook mogelijk om een gratis Citroen Certificaat van Overeenstemming te krijgen als uw voertuig nieuw is, dat wil zeggen zonder buitenlands kentekenbewijs en dus nooit in Europa geregistreerd.

Het Citroen Certificaat van Overeenstemming of COC (Certificate Of Conformity) is een document dat certificeert dat een voertuig van het merk voldoet aan de Europese normen en richtlijnen wanneer het de fabriek verlaat.

 

Het Citroen Certificaat van Overeenstemming wordt afgegeven door de merkkeuringsdienst van de fabrikant. Met dit document kunt u uw Citroen-voertuig registreren en legaal rijden.

 

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag