Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

certificaat van overeenstemming-CVO

certificaat van overeenstemming-CVO

certificaat van overeenstemming-CVO

Het COC – CVO (certificaat van overeenstemming) is een document dat de conformiteit met de EG-typegoedkeuring van een voertuig certificeert met als doel het vrij verkeer van goederen binnen de Europese Unie te waarborgen, met name producten waarvoor een vergunning en registratie vereist is. Voor de volgende voertuigen kunnen wij een COC leveren:

• particuliere voertuigen (M1)

• bedrijfsvoertuigen (N1)

• motorfietsen (L)

Het CVO is een door de fabrikant opgesteld document dat certificeert dat het voertuig voldoet aan zijn EG-typegoedkeuring. Het document vermeldt voertuiginformatie, identificatienummer van de fabrikant, typegoedkeuringsnummer, technische specificaties en andere gegevens. De inhoud van het COC wordt bepaald door EU-regelgeving (Artikel IX, Richtlijn 92/53).

Het Europese conformiteitscertificaat

Het gelijkvormigheidsattest of COC is een document dat u nodig heeft om een ​​in het buitenland gekocht voertuig te registreren. Dit door het merk van de fabrikant afgegeven certificaat bevestigt dat het voertuig bij het verlaten van de fabriek aan de Europese normen voldeed en dus voldoet aan de criteria voor het CE-label. Vanwege deze naleving wordt uw voertuig geacht te kunnen rijden op het grondgebied van de Europese Unie en Zwitserland.

In dit artikel bekijken we hoe u aan deze essentiële documenten kunt komen om in Nederland te mogen rijden met uw uit het buitenland gekochte of geïmporteerde voertuig.

De afdeling Euro-conformiteit compliance

Euro-conformiteit is gespecialiseerd in certificaten van overeenstemming voor verschillende typen voertuigen en verschillende merken. Wij kunnen u een in Nederland geldig COC bezorgen voor zowel een personenauto als een lichte bedrijfsauto of zelfs een tweewieler, zoals een motor of scooter. Met uw CVO, origineel en authentiek certificaat van Euro-conformiteit, kunt u goedkeuring krijgen voor het voertuig dat u in het buitenland heeft gekocht, in een Europees land.

 

Euro-conformiteit heeft een certificeringsdienst waarmee u kunt aantonen dat uw voertuig voldoet aan de Europese normen. Het gelijkvormigheidsattest dat wij u bezorgen, authentiek en voorzien van een watermerk, wordt gebruikt voor uw registratiedossier in Nederland. Dit is een essentieel document voor het verkrijgen van de nieuwe grijze kaart. Heb je hulp nodig? Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Euro-conformiteit specialisten!

Op onze site vindt u een zoekmachine waarmee u de prijs van uw CVO-document kunt kennen, afhankelijk van het type voertuig, het type voertuig en het merk. Zorg ervoor dat u de gevraagde informatie invult om een ​​zo nauwkeurig mogelijke schatting te krijgen en om de deadlines te kennen voor het verkrijgen van uw COC-goedkeuring. Houd altijd rekening met de tijd die nodig is voor de formaliteiten en onthoud dat u slechts één maand de tijd heeft om uw nieuwe voertuig in te schrijven.

Bij Euro-conformiteit bieden wij u conformiteitscertificaten voor Nederland en de Europese Unie. Wij ondersteunen merken zo gevarieerd als Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia en Mercedes.

Bij Euro-conformiteit bieden wij u conformiteitscertificaten voor Nederland en de Europese Unie. Wij ondersteunen merken zo gevarieerd als Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia en Mercedes.

 

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag