Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

Certificaat van Overeenstemming Volkswagen

Certificaat van Overeenstemming Volkswagen

Certificaat van Overeenstemming Volkswagen

Certificaat van Overeenstemming Volkswagen nodig!

 

Bestel dus snel uw Volkswagen Certificaat van Overeen afkomstig van de Volkswagen CoC Homologatieservice om uw uit het buitenland geïmporteerde voertuig in Nederland te laten registreren.

Het Certificaat van Overeenstemming COC Volkswagen bevat alle technische gegevens van uw voertuig die uw toekomstige Nederlandse kentekenbewijs valideren en daarmee uw Volkswagen in Nederland laten registreren. De gegevens die verschijnen als de versie, de variant het C02-tarief, het verbruik, het chassisnummer of het Europese typegoedkeuringsnummer zijn van groot belang voor de berekening van de prijs van uw kentekenbewijs. Ook staat het Certificaat van Overeenstemming Volkswagen daarom de registratie toe van elk Volkswagen-voertuig dat in Nederland en alle Europese landen wordt geïmporteerd.

 

Het Certificaat van Overeenstemming CoC Volkswagen is een officieel document van de Volkswagen fabrikant en moet besteld worden bij Euro Conformité Holland. Het is verplicht voor alle aanvragen voor een Volkswagen-autoregistratiedocument uit het buitenland.

Het Certificaat van Overeenstemming Volkswagen of CoC Volkswagen is alleen beschikbaar voor voertuigen geproduceerd na 1996 en alleen voor de markt van de Europese Unie.

Het Volkswagen Certificaat van Overeenstemming besteld op de Euro Conformité website kost € 139,- en wordt binnen 6 tot 9 dagen afgeleverd.

Het Volkswagen Certificaat van Overeenstemming is niet verplicht als de buitenlandse kentekencard compleet is.

Het is ook mogelijk om een gratis Volkswagen Certificaat van Overeenstemming te krijgen als uw voertuig nieuw is, dat wil zeggen zonder buitenlands kentekenbewijs en dus nooit in Europa geregistreerd.

Het Volkswagen Certificaat van Overeenstemming of COC (Certificate Of Conformity) is een document dat certificeert dat een voertuig van het merk voldoet aan de Europese normen en richtlijnen wanneer het de fabriek verlaat.

 

 

Het Volkswagen Certificaat van Overeenstemming wordt afgegeven door de merkkeuringsdienst van de fabrikant. Met dit document kunt u uw Volkswagen-voertuig registreren en legaal rijden.

 

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag