Euro-conformiteit - COC-certificaat van overeenstemming

+33 (0)3 68 38 18 00 Klantengedeelte

Het Europese Certificaat van Overeenstemming COC

Het Europese Certificaat van Overeenstemming COC

Het Certificaat van Overeenstemming COC is een door de fabrikant opgesteld document dat certificeert dat het voertuig voldoet aan zijn EG-typegoedkeuring. Het document vermeldt voertuiginformatie, identificatienummer van de fabrikant, typegoedkeuringsnummer, technische specificaties en andere gegevens. De inhoud van het COC wordt bepaald door EU-regelgeving (Artikel IX, Richtlijn 92/53).  

Het Europese Certificaat van Overeenstemming COC  

 

Het Certificaat van Overeenstemming COC of COC is een document dat u nodig heeft om een ​​in het buitenland gekocht voertuig te registreren. Dit door het merk van de fabrikant afgegeven certificaat bevestigt dat het voertuig bij het verlaten van de fabriek aan de Europese normen voldeed en dus aan de criteria voor het CE-label. Vanwege deze naleving wordt uw voertuig geacht te kunnen rijden op het grondgebied van de Europese Unie en Zwitserland.

  In dit artikel zullen we zien hoe u deze essentiële documenten kunt verkrijgen om in Frankrijk te rijden met uw voertuig dat is gekocht of geïmporteerd uit het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in certificaten van overeenstemming voor verschillende soorten voertuigen en verschillende merken. Wij kunnen u een in Frankrijk geldig COC bezorgen, bestemd voor zowel een personenauto als een lichte bedrijfswagen of zelfs een tweewieler, zoals een motorfiets of een scooter. Met uw COC, origineel en authentiek certificaat, kunt u goedkeuring krijgen voor het voertuig dat u in het buitenland hebt gekocht, in een Europees land.

We hebben een certificeringsservice waarmee u kunt aantonen dat uw voertuig voldoet aan de Europese normen. Het gelijkvormigheidsattest dat we u zullen bezorgen, authentiek en met een watermerk. Heb je hulp nodig? Wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Op onze site vindt u een zoekmachine waarmee u de prijs van uw COC-document kunt kennen, afhankelijk van het type voertuig, het type voertuig en het merk. Zorg ervoor dat u de gevraagde informatie invult om een ​​zo nauwkeurig mogelijke schatting te krijgen en om de deadlines te kennen voor het verkrijgen van uw COC-goedkeuring.Wij bieden conformiteitscertificaten voor Frankrijk en de Europese Unie. Wij ondersteunen merken zo gevarieerd als Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia en Mercedes.

Heeft u informatie nodig?

Ons team is telefonisch bereikbaar : 08 91 03 88 18
van 08:30 bis 12:30 en 14:00 tot 17:00 Maandag tot Vrijdag